Olen ihastellut monissa blogeissa tavaroiden vaihtoja. Päätimme toteuttaa nukkiskurssilla sellaisen. Emme määritelleet mitään aihetta ja paketit saivat sisältää niin tarvikkeita kuin ostettuja tai tehtyjä tavaroita. Tavaroiden piti sopia lamppulaatikkoon. Itse tein kolmelle nukkisharrastajalle paketit, joissa oli kaksi eri väristä palaa tylliä, kaksi huovutettua sydäntyynyä, kaksi virkattua hattua ja niihin sopivat huivit. Huivit ovat haarukkapitsiä. Lisäksi tein yhdet helmet ja rannekorun.

Lakeudentie kahdenkymmenen asukaat saivat osan tavaroista ja osa tavaroista meni Havumetsäntielle (toinen nukkisblogini). Siiri sai niin tarpeellisia siivousvälineitä: pölyhuiskan, siivousämpärin ja kaksi pullollista pesuaineita. Pöydällä oleva keltainen patasuti oli Siirille niin mieleen, koska sitä tarvitaan tytön tiskauspuuhissa usein.  Se on tehty hedelmäverkkopussin metallisesta kiinnitysosasta, joka on kiinni verkossa. Verkko on leikattu klipsun molemmin puolin sopivalta etäisyydeltä. Kiva idea!  Jotakin muutakin Siiri sai, mutta esittelen ne toisena päivänä.

Iivarikin sai osan tavaroista. Pianon päälle ilmestyi kaunis enkelipatsas.

Kirjakaruselli sai päälleen kauniin virkatun liinan ja  "kristallivalaisimelle" löytyi paikka kukkapylvään päältä.  (Jätin vihreän varjostinosan pois, koska valaisimen lamppuidea on niin hyvä.)

Iivari sai myös puisen kukanmuotoisen tarjoiluvadin ja kauniin värisen turkoosin kannun. Turkoosi on muuten Iivarin lemppariväri.

Lakeudentien asukkaat saivat pihamaalleen myös kauniin lumipallolyhdyn, mutta se vietiin jo varastoon, koska muitakin talvisia tavaroita on siirretty jo sinne. Näätte lyhdyn sitten syksyllä ensilumien aikaan.

Oli tosi kiva sovitella tavaroita eri paikkoihin ja katsoa kenelle ne parhaiten sopii. Kiitos vaihtoon osallistuneille! Sekoittelin teiltä saamianne tavaroita mieleni mukaan. Käykää huomenna katsomassa täällä , mitä muuta sain.