Voi, kuinka kivan yllätyksen sainkaan Marjukan minit-blogista.  Kiitos! Tunnustuksen saajan pitää kertoa seitsemän satunnaista asiaa itsestään ja jakaa tunnustus eteenpäin seitsemälle blogin pitäjälle.

1. Olen aivan onnettoman huono siivonpitäjä nykyään. Nukkekotiharrastus on  vienyt niin mennessään, että siivoaminen on jäänyt vähän vähemmälle. Tarvikkeita ja materiaalia on jo tällä hetkellä loppuelämäksi, mutta aina vaan pitää ostaa lisää.

2. Miniasiat ovat kaiken aikaa mielessä. Yölläkin tulee usein joku omasta mielestäni hyvä idea mieleen ja niin uni kaikkoaa. Kaupassa teen ostoksia monta kertaa sillä periaatteella, josko pakkauksesta saisi askarreltua jotakin.

3. Nuorempana olen tehnyt ompelutöitä ja neuleita, mutta nykyään nukkistelu vie kaiken aikani.

4. Olen kierrätyshenkinen ja pyrinkin käyttämään nukkekotiaskartelussa mahdollisimman paljon ilmaista materiaalia.

5. Innostun liian helposti monenlaisista asioita ja onhan sitä tullut kokeiltua kaikenlaisia kädentaitojen tekniikoita elämän aikana.

6. Postin kantamat mainokset, varsinkin huonekaluliikkeiden, ovat lempiselailtaviani. Katselen, suunnittelen ja laskeskelen, minkä kokoisia tavarat olisivat nukkekotikoossa. Kerään parhaita ideoita sitten vihkoon myöhempää käyttöä varten.

7. Ihailen niitä, jotka pitävät kiinni tekemistään suunnitelmista. Itse muutan suunnitelmaa usein vielä tekovaiheessa. Olipa kyseessä sitten, mikä tahansa.

Olen tuolla toisen blogini puolella jakanut tunnustusta eteenpäin. Huomasin, että monessa blogissa tämä tunnustus jo onkin, joten ne teistä, jotka blogiani lukevat, ottaakaa tunnustus vastaan.