Lakeudentie 20 on saanut Iivarista uuden asukkaan ja hän on kutsunut naapurinsa nyyttäritupareihin. Kutsua ovat noudatteneet Pupusten perhe, Siiri ja Muru-vauva. Tarjoilut ovat herkulliset. Siiri leipoi porkkanakakun. Pupusten rouva oli tehnyt marjamuffinsseja ja talon isäntä oli hakenut leipomosta täytekakun.

Pupusten lapset tekivät tuttavuutta Muru-vauvan kanssa. Ei näin pienestä tytöstä vielä ole leikkikaveriksi.

Tupareiden isäntä, tämä Siirin muuttopuuhista tuttu nuorukainen, viihdytti vieraitaan pianonsoitolla ja laululla. "Keitä te ootte te nuoret poijat, kun en mä tunne teitä, piupali paupali piupali paupali, kun en mä tunne teitä." (Nuottikirjan skannasin omasta keskikouluaikaisesta musiikkikirjastani. Se on vuodelta 1965. Pianon mallia otin täältä.)

Pupusten isä ja äiti tutkistelevat Iivarin työkalupakkia: "Monenlaisia työkaluja Sinulla näyttää olevan."

Pupuset toivat Iivarille seinäkellon, joka saatiin seinälle kaikkien ihailtavaksi. Pesupöytä ja pyyheliinahyllykkö on tehty viime vuonna nukkiskurssilla.

Kuvasin myös asunnon kalusteita. Nuori mies harrastaa musiikin lisäksi lukemista ja kirjat sopivat mukavasti tällaiseen karusellipöytään. Korin olen punonut itse.

Asunnossa on maalailtu ja tapetoitu hiljattain. Sieltä puuttuu vielä kaikenlaisia tarpeellisia tavaroita, mutta asumaan siellä on pystyy. Naapurit toivottivat Iivarin lämpimästi tervetulleeksi uuteen kotiinsa.